CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pages

Tuesday, 14 March 2017

Assalamualaikum, Muhammad Khalid Al Walid :)

بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ اَللَّهُمَّ صَلِّ وَسَلِّمْ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ

Oleh sebab ramai tertanya-tanya
Apa yang sis maksudkan dengan
"Jadi ibu secara mengejut"
dlm status FB yg lalu,
Maka post kali ni akan sis kongsikan
supaya korang takut
kahkahkahkah
taklah taklah taklah
supaya yang tertanya2 tu faham
Allah adalah sebaik2 perancang :)
*Sesungguhnya apa2 yg berlaku selepas kalian baca ni, sis x bertanggungjawab
dan taknak bertanggungjawab kahkahkahkah*

Wednesday, 8 March 2017

You are Pregnant!

بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ اَللَّهُمَّ صَلِّ وَسَلِّمْ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ


Terdetik di hati nak share 
pengalaman pertama pregnant.
FYI, ini pengalaman sis.
Every pregnancy is different.
Even pengalaman mengandung anak satu dua tiga pun lain,
apatah lagi pengalaman ibu2 yang nyata berbezza




Thursday, 2 March 2017

Selamat Setahun Sayang!

بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ اَللَّهُمَّ صَلِّ وَسَلِّمْ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ


Merupakan sejenis post yang ala2
budak wechat a.k.a BBNU
Siapa cepat mabuk, ibu2 mengandung yang sdg mabuk
eloklah jangan baca
Post yang dituju khosssss buat kanda husband
yang agaknya sekarang tengah main DOTA
sempena ketiadaan dinda isteri di rumah

Selamat Ulang Tahun Pertama :)
Maafkan syg sebab tak sediakan apa2
Padahal orang lain sambut bukan main grand
di restoran hipssturrrr paling kurang pun
Syg pulak x sempat masak apa2 sebab meeting sampai ke petang
Sudahnya kita makan nasi lauk tomyam, telur dadar dan kailan
Jangan kata candle light dinner,
meja pun x hado
pinjam meja laptop abg
hahahahaha
Apa pun, dapat berjemaah dan bertadarus sudah cukup nikmat rasanya
Sekali lagi,
Selamat Ulang Tahun Pertama, cinta!

Esoknya baru dinner grand. Same2 pulun kt dapur hahahaha

Sunday, 1 January 2017

R.E.S.O.L.U.S.I 2017

بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ اَللَّهُمَّ صَلِّ وَسَلِّمْ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ



Assalamualaikum! Selamat Tahun Baru!
Fuhh...lama jugak tak jenguk2 blog ni.
Sampaikan nak mula menaip pun tak tahu nak mula macam mana.
Apa2 pun, today is the first day of 2017!!!!
Weehuuuuuu~~
So, apakah yang kamurang buat pada hari pertama tahun baru?
Selepas solat subuh, sis terus hapdet (update) blog tawwww
Gicchuuu~

Thursday, 11 August 2016

Oncet VS Sporo 2

بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ اَللَّهُمَّ صَلِّ وَسَلِّمْ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ

Sebelum pergi melapor diri masuk mengajar,
sis teringin pulak nak update blog.
Bukan isu posting sebab x ada mood lagi nak pergi lapor diri.
Tapi update pasal babymok kesayangan sis,
Onceto Bellarino Dicaprio~